چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

اشترودل گوشت

اشترودل گوشت

4.2 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – نیم کیلو
قارچ – نیم کیلو
پنیر موتزارلا- 250 گرم
کره – 60 گرم
پیاز – دو عدد
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
خمیر جادویی – طبق دستور

طرز تهیه اشترودل گوشت

خمیر جادویی را آماده کرده و در زمان استراحت خمیر، مایه داخل اشترودل گوشت را تهیه می نماییم پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم گوشت را اضافه کرده و به همراه رب گوجه فرنگی سرخ می کنیم سپس قارچ ها ، نمک و فلفل را به مایه گوشتی اضافـه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ تبخیر شده و کمی هم سرخ شود. خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز می کنیم و به ابعاد ۱۰ *۲۰ برش می زنیم روی خمیر ابتدا مقداری پنیر و بعد از مواد گوشتی گذاشته و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار داده و لبه ها آن را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد روی اشترودل گوشت را کره و یا زرده تخم مرغ می مالیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا روی نان برشته شود.

نکته:

  • می توان خمیر روی اشترودل را چند برش افقی داد تا هنگام پخت نان شکل زیبایی به اشترودل گوشت بدهد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید