چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

اشترودل گوشت

294 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه اشترودل گوشت:

خمیر جادویی را آماده کرده و در زمان استراحت خمیر، مایه داخل اشترودل گوشت را تهیه می نماییم پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم گوشت را اضافه کرده و به همراه رب گوجه فرنگی سرخ می کنیم سپس قارچ ها ، نمک و فلفل را به مایه گوشتی اضافـه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ تبخیر شده و کمی هم سرخ شود. خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز می کنیم و به ابعاد ۱۰ *۲۰ برش می زنیم روی خمیر ابتدا مقداری پنیر و بعد از مواد گوشتی گذاشته و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار داده و لبه ها آن را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد روی اشترودل گوشت را کره و یا زرده تخم مرغ می مالیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا روی نان برشته شود.

نکته:
  • می توان خمیر روی اشترودل را چند برش افقی داد تا هنگام پخت نان شکل زیبایی به اشترودل گوشت بدهد.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

انواع ساندویچ و پیتزا , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
steak Tartare

استیک تارتار

پیاز را نرم رنده میکنیم و به آن...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات