چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

اسلایس کره بادام زمینی

اسلایس کره بادام زمینی

48 بازدید
25 دقیقه
مواد لازم

کره نرم – نصف فنجان
شکر قهوه ای – 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ – 1 عدد
وانیل – 1 قاشق چایخوری
کره بادام زمینی – نصف فنجان
نمک – یک چهارم قاشق چایخوری
آرد – 1 فنجان

طرز تهیه اسلایس کره بادام زمینی

برای تهیه اسلایس کره بادام زمینی ابتدا یک قالب ۲۰ * ۲۰ سانتیمتر را انتخاب می کنیم داخل آن را کاغذ روغنی یا یک فویل آلومینیمی پهن کرده و کمی روغن روی آن اسپری می کنیم.

در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر قهوه ای را کاملا مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه و هم می زنیم وقتی خوب مخلوط شد کره بادام زمینی را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا مایه یکدست و یکنواختی بدست بیاید. نمک و آرد را به مواد اضافه و هم می زنیم. مواد اسلایس کره بادام زمینی را داخل ظرف با کمک یک کیسه پلاستیک به صورت یکنواخت و نازک پخش می نماییم بعد داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم .

نکته:

  • فر را از قبل گرم کنید.
  • بعد از ۲۰ دقیقه که اسلایس در فر قرار داده شد با یک خلال دندان پخت اسلایس را تست کنید (خلال دندان را در اسلایس فرو کرده و بعد بیرون بیاورید اگر خلال دندان تمیز بود اسلایس پخته شده است)
  • بعد از کمی که اسلایس کره بادام زمینی سرد شد آنها را برش زده و به ظرف سرو منتقل کنید.
  • اسلایس کره بادام زمینی را به مدت یک هفته در ظرف دردار در یخچال و به مدت ۳ ماه در فریزر میتوان نگهداری کرد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید