چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

استیک تایلندی با جعفری

استیک تایلندی با جعفری

796 بازدید
25 دقیقه
مواد لازم

گوشت استیک ورقه‌ای – ۴۵۰ گرم
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز – یک عدد (ترجیحا تایلندی، ریز خرد شده)
روغن آووکادو – ۲ قاشق غذا‌خوری
لیمو ترش – ۲ عدد
جعفری – ۳۰ گرم (خرد شده)
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه استیک تایلندی با جعفری

جهت تهیه استیک تایلندی گوشت را به همراه روغن زیتون، فلفل قرمز و نمک به مدت ۲۵ دقیقه بخوابانید (در صورت امکان پیشنهاد می‌شوند که حداکثر این مخلوط را به مدت ۱ شب بخوابانید). روغن آووکادو را روی حرارت ملایم (رو به زیاد) قرار دهید تا بسیار گرم شود.

به مخلوط استیک تایلندی نمک اضافه کنید و پس از گرم شدن تابه حاوی روغن آووکادو؛ گوشت استیک را در آن پهن کنید و هر طرف آن را ۲ الی ۳ دقیقه بپزید کنید و سپس به مدت ۵ دقیقه به آن استراحت بدهید.

در حین استراحت گوشتتان؛ آب لیمو‌ها گرفته و سپس با جعفری و مقداری نمک مخلوط کنید.

بهتر از جهت طعم دار شدن گوشت قبل از سرو مقداری از ترکیب آب لیمو و جعفری را روی آن بریزید و از باقی‌مانده آن جهت تزیین استفاده فرمایید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید