چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

steak Tartare

استیک تارتار

2.7 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

گوشت گوساله بدون چربی چرخ کرده نرم – 300 گرم
تخم مرغ – 2 عدد
پیاز متوسط- 100 گرم
سبزی (نعناء ، ترخان و جعفری) خرد شده – 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری
لیموترش متوسط – 1 عدد
خردل ، نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه استیک تارتار

پیاز را نرم رنده میکنیم و به آن آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، خردل و گوشت را اضافه کرده وخوب با هم مخلوط میکنیم و در آخر سبزی را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن مایه گوشت را  به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و به صورت یک گلوله صاف و مرتب در آورده و هر کدام را داخل یک بشقاب میگذاریم. پوست تخم مرغ را خوب شسته ، تمیز و خشک میکنیم و سر آن را شکسته و سفیده تخم مرغ را دور ریخته و زرده را با پوست و یا با ایجاد حفره ای روی گوشت زرده تخم مرغ را بدون پوست روی گوشت اسیتک تارتار می گذاریم و با سس گوجه فرنگی سرو می نماییم.

اروپایی ها استیک تارتار را خام سرو میکنند ولی با توجه به ذائقه ایرانیان که گوشت را خام میل نمیکنند می توان بعد از تهیه مایه استیک آن را به ضخامت دو سانتیمتر پهن کرده و در تابه به همراه کمی روغن کباب نمود و تخم مرغ را نیز به صورت نیمرو سرو نمود که در این صورت به این غذا استیک تارتار گفته نمیشود و میتوان نوعی بیفک چرخ کرده با نمیرو نامید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید