چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آش کشک

آش کشک

715 بازدید
3 ساعت
مواد لازم

نخود – نصف لیوان
لوبیا سفید – نصف لیوان
برنج نیم دانه – 100 گرم
کشک – یک لیوان
گوشت چرخ کرده – 150 گرم
پیاز متوسط – 1 عدد
سیر داغ و نعنا داغ- هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه آش کشک

نخود و لوبیا را به همراه آب روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود سپس برنج خیس شده را به همراه نمک و فلفل به حبوبات اضافه می کنیم وقتی برنج له شد کشک و مقداری از سیر داغ و نعنا داغ را به آش اضافه می نماییم. پباز را رنده ریز می کنیم و با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل خوب ورز می دهیم و کوفته ریزه درست می نماییم و در روغن سرخ می کنیم در اواخر پخت آش ، کوفته ریزه ها را به آش اضافه کرده و بعد از جا افتادن آش کشک آن را در ظرف سرو کشیده و با مابقی سیر داغ و نعنا داغ تزیین می نماییم.

 

نکته :

  • حبوبات را باید از شب قبل خیس کنیم .
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید