چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آش سماق

2 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

برنج – 1 لیوان
سبزی آش خرد شده – 2 لیوان
پیاز درشت – 1 عدد
عدس – 1/2 لیوان
زردچوبه – 1/4 قاشق چایخوری
سماق – 100 گرم
روغن سرخ کردنی – 5 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و ادویه های دلخواه – به میزان لازم

طرز تهیه آش سماق

سماق را در 2 لیوان آب حل میکنیم و به مدت یکساعت کنار میگذاریم.

پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس زردچوبه به آن اضافه و هم می زنیم ، حدود 1 دقیقه بعد از روی حرارت برداشته و نعناء را به آن اضافه میکنیم.

نصف نعناء داغ و پیاز داغ را برای تزیین کناری گذاشته و به مابقی آن را با 5 لیوان آب ،عدس ، برنج ، نمک و فلفل مخلوط نموده و روی حرارت میگذاریم درِ ظرف را کمی باز میگذاریم بعد از پخت عدس و برنج ، سبزی آش را می افزاییم، بعد از پخت سبزی، سماق خیس خورده را از صافی رد کرده و آب آن را به آش اضافه می کنیم و چند جوش که زد آش سماق را به ظرف سرو منتقل کرده و با پیازداغ و نعناء داغ تزیین میکنیم. نوش جان.

سبزی آش شامل : تره ، جعفری ، نعناء ، ترخان ، گشنیز و مرزه است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید