چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آش زرشک

آش زرشک

721 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

برنج – 2 لیوان
لپه – دو سوم لیوان
آب زرشک – 2 لیوان
سبزی آش – 700 گرم
فلفل تند – 2 یا 3 عدد
نمک و زردچوبه – به میزان لازم
پیاز داغ – 3 قاشق غذاخوری
نعناء داغ – به میزان لازم
گلپر – به میزان لازم

طرز تهیه آش زرشک

برنج و لپه را با ۴ تا ۵ لیوان آب روی حرارت گذاشته تا بپزد. سبزی آش ، پیاز داغ ، گلپر، فلفل تند ریز خرد شده ، نمک و زردچوبه را به برنج و لپه اضافه کرده و حرارت را کم می نماییم تا آش پخته و تقریباً غلیظ شود و جا بیفتد. آش را از روی حرارت برداشته و آب زرشک را به آن اضافه و هم می زنیم . آش زرشک را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با نعناء داغ ، گلپر و زرشک سرخ شده تزیین می نماییم.

نکته:

  • برنج و لپه را از قبل شسته و خیس کنید.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید