چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آش زرشک

348 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه آش زرشک:

برنج و لپه را با ۴ تا ۵ لیوان آب روی حرارت گذاشته تا بپزد. سبزی آش ، پیاز داغ ، گلپر، فلفل تند ریز خرد شده ، نمک و زردچوبه را به برنج و لپه اضافه کرده و حرارت را کم می نماییم تا آش پخته و تقریباً غلیظ شود و جا بیفتد. آش را از روی حرارت برداشته و آب زرشک را به آن اضافه و هم می زنیم . آش زرشک را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با نعناء داغ ، گلپر و زرشک سرخ شده تزیین می نماییم.

نکته:
  • برنج و لپه را از قبل شسته و خیس کنید.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

انواع سوپ و آش , پیش غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Mango pickle

ترشی انبه

انبه های کاملاً رسیده را انتخاب ، پوست...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات