چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آش زرشک

486 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه آش زرشک:

برنج و لپه را با ۴ تا ۵ لیوان آب روی حرارت گذاشته تا بپزد. سبزی آش ، پیاز داغ ، گلپر، فلفل تند ریز خرد شده ، نمک و زردچوبه را به برنج و لپه اضافه کرده و حرارت را کم می نماییم تا آش پخته و تقریباً غلیظ شود و جا بیفتد. آش را از روی حرارت برداشته و آب زرشک را به آن اضافه و هم می زنیم . آش زرشک را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با نعناء داغ ، گلپر و زرشک سرخ شده تزیین می نماییم.

نکته:
  • برنج و لپه را از قبل شسته و خیس کنید.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

انواع سوپ و آش , پیش غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
gheimeh-with-mashroom

خورش قیمه با قارچ

لپه را که از قبل خیس کرده ایم...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات