چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آش دندونی

آش دندونی

3.1 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گندم پوست کننده – 1 لیوان
نخود – 1 لیوان
لوبیا سفید – 1 لیوان
عدس – 1 لیوان
ماش – 1 لیوان
پیاز داغ – 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت – به میزان لازم
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه آش دندونی

حبوبات را از قبل خیس می کنیم . حبوبات و گندم را در روی حرارت ملایم قرار می دهم تا کمی نرم شود. آب گوشت را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا خوب پخته و لعاب بندازد، سپس پیاز داغ و نمک را به آش دندونی اضافه میکنیم و بعد از نیم ساعت از روی حرارت برمی داریم.

در طول زمان پخت آش دندونی باید آش را هم زد تا ته نگیرد.

آش دندونی را زمانی می پزند که کودک برای اولین بار دندان در می آورد و بعد آش را بین دوست و آشنا توزیع می کنند، باور افراد بر این است که کودک این دوره را راحت تر طی می کند و کمتر از درآوردن دندان رنج می برد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید