چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آش دندونی

2075 بازدید 3 ساعت

طرز تهیه آش دندونی:

حبوبات را از قبل خیس می کنیم . حبوبات و گندم را در روی حرارت ملایم قرار می دهم تا کمی نرم شود. آب گوشت را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا خوب پخته و لعاب بندازد، سپس پیاز داغ و نمک را به آش دندونی اضافه میکنیم و بعد از نیم ساعت از روی حرارت برمی داریم.

در طول زمان پخت آش دندونی باید آش را هم زد تا ته نگیرد.

آش دندونی را زمانی می پزند که کودک برای اولین بار دندان در می آورد و بعد آش را بین دوست و آشنا توزیع می کنند، باور افراد بر این است که کودک این دوره را راحت تر طی می کند و کمتر از درآوردن دندان رنج می برد.

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

انواع سوپ و آش , غذا ها , غذای کودک
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
jam-nut

مربای پوست پسته

پوست پسته تازه را می جوشانیم تا کمی...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات