چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

آبنبات چوبی

آبنبات چوبی

2.6 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

شکر – 1 فنجان
شربت ذرت – 1/2 فنجان
آب – 1/4 فنجان
عصاره وانیل – 1/5 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی (دلخواه) – به میزان لازم
چوب آبنبات – 7 تا 10 عدد

طرز تهیه آبنبات چوبی

شکر ، آب و شربت ذرت را در یک تابه ریخته و هم می زنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر حل شود و غلیظ شود. یک قطره از محلول آبنبات را داخل آب سرد می اندازیم اگر حل نشد و بافت آن شکننده شد آبنبات آماده است از روی حرارت برداشته ، اسانس وانیل و رنگ خوراکی مورد نظر را داخل آن می ریزیم و مخلوط می نماییم صبر می کنیم تا از حباب زدن بیفتد . کاغذ روغنی را پهن کرده و یک عدد از چوب های آبنبات را روی آن قرار میدهیم و با قاشق به آرامی از مایه روی آن میریزیم تا به شکل دایره شود (باید دقت کرد تا چوب آبنبات در وسط قرار بگیرد و در زمان ریختن مایه عجله نکرد تا به شکل دایره شود.) آبنبات چوبی ها که سرد شد آن را داخل یک ظرف در بسته در دمای اتاق می توان نگهداری نمود.

نکته :

  • برای تهیه آبنبات چوبی میتوان سر چوب ها را یک کشمش یا هر خوراکی یا مغزی که دوست دارید گذاشته و بعد مایه آبنبات را روی آن بریزیم آبنبات چوبی مغزدار میشود.
  • میتوان از اسانس با طعم مخلتف در تهیه آبنبات چوبی استفاده نمود.
  • میتوان از قالب های تهیه آبنبات نیز استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید